top of page
IE-715.jpg

WEDDING

Trouwreportages starten vanaf €2.495,- voor 6 uur fotografie incl. een klein linnen trouwalbum, kennismaking bij ons thuis en reiskosten binnen Nederland. Wij komen bij de bruiloften altijd samen om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen op beeld.  


Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op de datum dat jullie gaan trouwen?  Vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten en alles te horen over jullie trouwdag!

Vanaf €2.495,-

Reave-28.jpg

PEOPLE

De reportages Pregnancy en Portraits  zijn te boeken vanaf €395,- euro*. We zijn dan ongeveer een uur aan het fotograferen op een vooraf afgestemde plek. Wil je met meer mensen op de foto, neem dan even contact met ons op. 
 

Jullie ontvangen minimaal 35 bewerkte foto's via persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden in hoge resolutie. Er volgen geen extra kosten voor extra foto's. De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken. 

Vul het contactformulier in als je een reportage wilt boeken of meer informatie wilt ontvangen. 

 

*Exclusief reiskosten. 

 Vanaf €395,-

IV-6.jpg

BRANDING

De Personal Branding reportages zijn te boeken vanaf €495,- exclusief btw. Samen creëren we een passende beeldbank om zo de droomklant te bereiken. 
 

De prijs is inclusief een (online) kennismaking, twee uur fotograferen op locatie en minimaal 40 bewerkte beelden via een online gallery.

Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vul het contactformulier in op de contactpagina. We helpen je graag bij het vertellen van jouw (ondernemers)verhaal!

Vanaf €495,-

IE.png
bottom of page