top of page
IV Fotografie-369.jpg

WEDDING

Trouwreportages starten vanaf €1.895,- voor 6 uur fotografie incl. een klein linnen trouwalbum, kennismaking bij ons thuis en reiskosten binnen Nederland. Wij komen bij de bruiloften altijd samen om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen op beeld.  


Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op de datum dat jullie gaan trouwen?  Vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten en alles te horen over jullie trouwdag!

Vanaf €1.895,-

IV Fotografie-14.jpg

PEOPLE

De reportages zijn te boeken vanaf €345,- euro. We zijn dan ongeveer een uur aan het fotograferen op een vooraf afgestemde plek.
 

Jullie ontvangen minimaal 35 bewerkte foto's via persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden in hoge resolutie. De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken.

Vul het contactformulier in als je een reportage wilt boeken of meer informatie wilt ontvangen. Ik ben benieuwd naar je ideeën en denk heel graag met je mee!

 Vanaf €345,-

IV_-90.jpg

BRANDING

De Personal Branding reportages zijn te boeken vanaf €395,- exclusief btw. Samen creëren we een passende beeldbank om zo de droomklant bereiken. 
 

De prijs is inclusief een (online) kennismaking, twee uur fotograferen op locatie en minimaal 40 bewerkte beelden via een online gallery.

Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Vul het contactformulier in op de contactpagina. Ik help je graag bij het vertellen van jouw (ondernemers)verhaal!

Vanaf €395,-

Naamloos-5.png
bottom of page