top of page

"Intiem, PERSOONLIJK en avontuur daar worden wij warm van. Het draait om de mensen met hun verhaal, niet om het perfecte plaatje"

Elke verhaal is anders, dat maakt het zo leuk! Op deze pagina vind je een aantal van die UNIEKE verhalen waarbij je de sfeer van de dag kunt proeven, inspiratie kunt opdoen, maar vooral een goede indruk krijgt van ons werk. Ongedwongen sfeerbeelden, onbewaakte momenten, emoties, inspiratie door licht en omgeving, een artistiek randje en vooral heel veel liefde. Een dag waarin alles samenkomt waar jullie zo lang naar hebben toegeleefd! Klik op de foto voor meer beelden. 

Wij, Edwin & Ilona als aanstaande husband & wife, fotograferen de bruiloften SAMEN als team en vinden dit een droom om zo te mogen doen! Waar de één zich focust op het bruidspaar kan de ander de emotie daar omheen vastleggen en zorgen we samen voor een uniek verhaal. We kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn en zo zoveel mogelijk MOMENTEN vangen. Omdat we dit samen doen leveren wij ook een kleine SFEERVIDEO. De belangrijkste momenten leggen wij vast op foto. Van de sfeer daaromheen vinden wij het een mooie toevoeging om wat bewegende beelden te vangen. Een compleet verhaal dus van jullie mooiste dag!​

We kijken uit naar jullie verhaal en wie jullie zijn!

Willen jullie vrijblijvend de uitgebreide trouwbrochure ontvangen en weten of jullie datum nog vrij is?​ Neem gerust contact op!

bottom of page