Over mij..

Eerlijk en echt zijn is wat ik waardeer. Ik volg altijd mijn gevoel, maar neem beslissingen weloverwogen. Ik kan mij perfect inleven, wat heel goed helpt bij het vastleggen van jullie mooiste momenten.

 

Met fotografie even terug in de tijd. Niet om iets te veranderen, maar om gevoelens te herbeleven wanneer je er naar kijkt. Beeld brengt je terug naar een gevoel en sfeer van dat moment.

 

Ik vind het leuk om mensen nieuwsgierig te maken naar het verhaal achter de foto. De sfeer en emoties overbrengen. Zelf ben ik nieuwsgierig naar wat een ander beweegt en leer daar graag van. Een goed gesprek wint het bij mij dan ook altijd van algemeen netwerken. 

Samen met mijn vriend en hondje Muk woon ik 5 minuten van het strand vandaan. Back to basic en niet te veel poespas vind ik heerlijk. We houden van avontuur en reizen het liefst samen de wereld rond. Door Namibië en Botswana rijden met een tentje op het dak was dan ook één grote droomreis. Nog nooit heb ik mij zo vrij en klein (in a good way) gevoeld!

 

Ik ben verliefd op mooi licht en bijzondere omgevingen. Ik probeer overal de schoonheid van in te zien om vast te leggen. Zodra een foto gemaakt is, wordt deze herinnering met de dag waardevoller. Met mijn liefde en passie voor fotografie zal ik er alles aan doen om jullie op je gemak te laten voelen en jullie oprecht ook van het moment te laten genieten.

 

Genoeg over mij! Wat zijn jullie plannen of ideeën en hoe kan ik daarbij helpen? Neem contact met me op en dan kletsen we verder!

INSTAGRAM

VOLG MIJ VOOR MIJN MEEST ACTUELE WERK

© 2020 Ilona Veldhoven Copyright 

info@ilonaveldhoven.com 

STAY IN TOUCH

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest