top of page

"De mens met hun VERHAAL is de essentie van mijn werk, altijd."

Mijn naam is Ilona Veldhoven (1988) en ik waardeer het enorm dat je naar mijn werk komt kijken. Ik ben verloofd met Edwin en verliefd op ons hondje Muk. We wonen 5 minuten van het strand van 's-Gravenzande vandaan, maar fotograferen over heel de WERELDBack to basic en niet te veel poespas vinden we heerlijk. We houden van avontuur en reizen het liefst samen de wereld rond. Zelf door Namibië en Botswana rijden met een tentje op het dak was dan ook één grote droomreis!

Ik leg graag verhalen vast waarbij je de sfeer en emotie terugziet. Ik streef niet naar perfectie, maar vooral naar het PURE en authentieke. Ik ben nieuwsgierig naar wat een ander beweegt omdat dit mij inspireert. Ik werk op mijn best wanneer ik de vrijheid heb om te CREËREN met wat ik tot mijn beschikking heb op dat moment. Geïnspireerd raak ik namelijk door het licht, de omgeving, het verhaal en de mensen die ik voor mij heb. 

People en Branding fotografeer ik altijd alleen, maar bruiloften fotografeer ik SAMEN met mijn verloofde Edwin Rombaut. 

punt.png
EDWIN.png

"Met haar PASSIE voor fotografie heeft zij mij enorm geïnspireerd om ook te gaan fotograferen."

Altijd al een liefde voor natuur en reizen gehad en nog steeds. Dit was dan ook altijd mijn favoriete onderwerp om te fotograferen, tot ik meer ging proberen.

 

ONBEWAAKTE MOMENTEN wordt ik blij van om vast te leggen. Dit zijn van die momenten die je hart sneller laten kloppen. Graag leggen wij als team jullie verhaal vast op een TIJDLOZE en authentieke manier. We creëren een relaxte sfeer op jullie dag zodat jullie niet met ons of het fotograferen bezig zijn, maar optimaal van jullie dag kunnen genieten. 

We zijn erg nieuwsgierig naar wie jullie zijn en naar jullie verhaal! Neem gerust contact op als jullie gezellig kennis willen komen maken. Wij kijken er naar uit! 

 

bottom of page