© 2019 Ilona Veldhoven FotografieCopyright 

info@ilonaveldhoven.com 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

STAY IN TOUCH

INSTAGRAM

FOLLOW ALONG FOR EVERYDAY POSTS

Over mij..

Ik ben een gevoelsmens, eerlijk en echt. Ik volg altijd mijn gevoel, maar neem beslissingen weloverwogen. Ik kan mij perfect inleven, wat heel goed helpt bij het vastleggen van jullie mooiste momenten. Je weet nog precies hoe je je voelde als je naar de foto kijkt, dat is voor mij het allerbelangrijkste in een foto. Beeld brengt je terug naar een gevoel en sfeer van dat moment, even terug in de tijd. Ik vind het leuk om mensen nieuwsgierig te maken naar het verhaal achter de foto, ze het idee te geven dat ze erbij waren. De sfeer en emoties overbrengen. Ik word blij als ik mensen gelukkig zie, maar ook de emotionele momenten voel ik en brengen mij altijd weer ergens. Ik ben nieuwsgierig naar wat een ander beweegt en leer daar graag van. Een goed gesprek wint het bij mij dan ook altijd van wat algemeen netwerken. 

Samen met mijn vriend woon ik 5 minuten van het strand vandaan. Het moment dat ik iedereen naar huis zie gaan, sta ik met mijn voetjes in het zand. Het liefst met de mensen die ik het allerliefste zie, genietend van een warme zomeravond. Back to basic en niet te veel poespas hoort bij mij. We houden van avontuur en de mooiste plekjes opzoeken. Samen door Namibië en Botswana rijden met een tentje op het dak was dan ook één grote droomreis. Nog nooit heb ik mij zo vrij en klein (in a good way) gevoeld!

 

Ik ben verliefd op mooi licht en bijzondere omgevingen, maar ik probeer overal de schoonheid van in te zien en die vast te leggen. Zodra een foto gemaakt is, wordt deze herinnering met de dag waardevoller. Met mijn liefde en passie voor fotografie zal ik er alles aan doen om jullie op je gemak te laten voelen en jullie oprecht ook van het moment te laten genieten.

 

Genoeg over mij! Wat zijn jouw/jullie plannen of ideeën en hoe kan ik daarbij helpen? Neem contact met me op en dan kletsen we verder!

  • Een tikkeltje eigenwijs karakter

  • Kan huilen van geluksmomentjes

 

  • Eet het liefst homemade pompoencurry 

 

  • (Tafel)boeken freak

 

  • Heb bij het wakker worden soms geen idee waar ik ben

Fun Facts